Belajar Rahsia Macam Mana Lelaki Ini 'Hack' Sistem Buat Secara Efektif Dan Berkesan

Rahsia, teknik dan strategi berkesan yang pernah digunakan oleh pelabur – pelabur hartanah Malaysia, akan dikongsikan oleh Tuan Faizul Ridzuan dalam workshop eksklusif 

KELAS VERSI BAHASA MELAYU

25 Ogos 2019

AHAD
Sime Darby Convention Centre, Bukit Kiara, Kuala Lumpur
9.30am - 3.30pm

29 September 2019

AHAD
Sime Darby Convention Centre, Bukit Kiara, Kuala Lumpur
9.30am - 3.30pm

AKAN DATANG

Dari meja Faizul Ridzuan,

Salam dan Hi!

Pernah tak anda terfikir kenapa ada sesetengah orang bertuah sangat, boleh 'dapat untung berkali ganda'
bila mereka melabur dalam hartanah?

Cuba anda fikir.

 Orang dalam golongan ni kebanyakannya main jual beli rumah, ataupun mereka sewakan rumah mereka, duit beribu Ringgit masuk dalam akaun bank setiap bulan walaupun hanya bergoyang kaki sahaja. 

Mereka ini, buat nampak macam senang sangat nak melabur hartanah. Sampai buat kita pun rasa nak cuba menceburi pelaburan ini juga.

Ini satu rahsia yang tak ramai tahu.

Melabur hartanah ni, tak semudah macam tu.

Depan-depan, memang nampak senang dan nampak macam tak banyak kerja.

Tapi, sebenarnya, nak jadi berjaya macam tu, ambil banyak masa dan tenaga; belakang tirai, mereka ni dah buat kajian (research). 

Dah study bertahun-tahun tentang sesebuah hartanah tu  sebelum beli, dan of course, lepas dapat hartanah tu, kena kerja keras lagi nak cari jalan buat untung dari hartanah yang dah dibeli.

Ingat senang, kan? Tak sebenarnya.

Cuba anda fikir.

Bila- bila ada pelabur baru atau pelabur biasa mula melabur dalam hartanah, mereka ini antara yang susah nak buat duit.

 Kalau mereka dapat cover bayar ansuran bulanan tu pun, kemungkinan besar, sebab bertuah sahaja. Selalunya mereka ni, jarang ada yang boleh untung pun dari hartanah.

 Rasa macam pernah dengar kes macam ini?

 Kalau pernah berhadapan dengan masalah ini, saya galakkan anda baca lagi kalau anda serius nak tukar status kewangan anda, dan buat duit masuk akaun bank anda tiap bulan secara automatik.

Baik. Pertama sekali, kita kena tackle masalah ini dulu.

 

Yang Selalu Dihadapi Oleh Kebanyakan Orang Berkaitan Pelaburan Hartanah

  • Tak tahu hartanah mana yang bagus untuk dibeli, atau untuk dibuat sebagai pelaburan,
  • Takut nak beli hartanah sebab takut rugi,
  • Dah jumpa hartanah yang terbaik. Tapi bila dah hantar permohonan untuk pinjaman rumah dengan bank, kena reject pula,
  • Dah beli hartanah cantik tapi, tak boleh cari penyewa pula.
  • Takut kena scam bila beli rumah.
  • Tak mampu nak beli lagi. Hartanah sekarang, mahal sangat. Jadi anda masih tinggal kat rumah ibu bapa, walaupun sepatutnya anda dah beli rumah sendiri.
  • Takut nak pinjam dengan bank dan terikat seumur hidup. Banyak sangat la nak kena bayar dekat bank tiap bulan. Kalau anda tiba-tiba kena berhenti kerja, nak bayar macam mana?
  • Kuota pinjaman (loan-to-value) 90% anda dah habis. Patut ke anda beli rumah lagi satu guna kuota 70% tu?
  • Ekonomi sangat teruk sekarang. Pasaran hartanah tak payah cerita la, lagi teruk ada. Lagi-lagi dengan kerajaan baru keluarkan Bajet 2019 hari tu.
  • Asyik hilang beribu Ringgit setiap bulan, sebab nak bayar satu rumah anda beli 3 tahun lepas, yang ada aliran tunai negatif (negative cash flow) tu.

Kalau salah satu ayat dekat atas tadi adalah cabaran dan masalah anda, jangan risau.

Saya ada berita baik untuk anda!

Saya akan bantu anda atasi semua cabaran yagn ada dekat atas tadi. 

 

Boleh?

Siapa Faizul Ridzuan?

Percaya tak, selama 13 tahun saya melabur dalam hartanah, saya pernah harungi semua cabaran dan masalah dekat atas. Selain dari itu, saya juga dapat lipat gandakan untung yang saya dapat daripada semua hartanah saya, di mana saya kongsikan semua ilmu itu dalam buku saya, ‘WTF? 23 Properties by 30’.

Alhamdulillah. Sejak 6 tahun lepas, saya dah bantu lebih 6,000 orang dengan beri seminar, workshop, training, dalam program pelaburan hartanah saya seperti, Sarjana Hartanah, Millionaire Employee Blueprint Masterclass, kelas eksklusif Faizul Ridzuan Private Group, Value Investing in Properties Bootcamp dan sekarang, Road To 3 Million Workshop.

Selain dari tu, saya pernah diberi anugerah The 100 Most Influential Young Entrepreneurs Award pada tahun 2017.

Saya juga telah memulakan 2 bisnes yang kini terkenal dalam industri hartanah iaitu, FAR Capital Sdn Bhd dan GilaHartanah.com yang telah membantu 3.3 juta orang pada hari ni.

Saya telah beri talk dalam 50 seminar dan acara berkaitan hartanah, kepada beribu orang, termasuk beri seminar untuk 10 pemaju hartanah terbaik di Malaysia seperti Sunway, UEM, Mah Sing, Gamuda, Eco World, SP Setia, IJM, dan lain-lain.

Kadang-kadang, saya juga dapat jemputan untuk beri pendapat saya tentang hal-hal berkaitan hartanah dan pelaburan hartanah di TV, surat khabar dan radio, seperti TV3, TV1, Astro Awani, New Straits Times, The Star, The Edge, Nanyang Siang Pau, Focus Malaysia, Berita Harian, Property Insight, dan BFM radio.

Sekarang ini, saya jadikan sebagai misi hidup untuk tolong sebanyak orang yang boleh untuk mengubah hidup dan nasib mereka dengan capai matlamat kewangan mereka, dan dapatkan sebanyak mungkin pendapatan pasif (passive income) dari pelaburan hartanah.

Saya dah harungi segala jenis cabaran. Alhamdulillah, saya dapat selesaikan semua masalah dan berjaya dalam dunia pelaburan hartanah.

Sekarang, saya nak kongsi dengan anda rahsia yang saya dah belajar selama bertahun-tahun dalam industri ini, yang telah digunakan oleh pelabur-pelabur hartanah yang berjaya, untuk lipat gandakan untung mereka dan dapatkan pelbagai manfaat daripada pelaburan hartanah.

Semua ilmu ni saya akan kongsikan dengan anda dalam kelas eksklusif saya, selama 3 jam, oleh saya sendiri, Faizul Ridzuan, dalam Road To 3 Million Workshop.

Disebabkan permintaan ramai, kelas khas selamas 3 jam ni, dulu hanya dilakukan ekslusif secara online untuk ahli The Millionaire Employee Blueprint, sekarang kita adakan secara live atas permintaan ramai.

Apa manfaat yang anda bakal dapat dari workshop ni?

10 Rahsia Pelaburan Hartanah Yang Akan Dikongsikan Dengan Anda Dalam Workshop Ini

  • Kriteria wajib semua orang perlu patuhi sebelum beli hartanah jenis kondominium atau apartmen pada tahun 2019,
  • Prinsip pelaburan hartanah semua orang perlu tahu, supaya anda boleh jadi jutawan hartanah,
  • Kesilapan yang selalu dibuat 90% pelabur hartanah di Malaysia apabila menilai sesebuah hartanah, yang membuat mereka rugi beribu-ribu Ringgit,
  • Rahsia yang digunakan oleh pakar pelabur hartanah Malaysia untuk dapatkan 30% pulangan tahunan dari hartanah.
  • Tambah baik portfolio hartanah, supaya anda boleh beli BMW atau bercuti di luar negara dengan bajet RM50,000 setiap tahun,
  • Strategi efektif yang digunakan oleh pelabur-pelabur berjaya untuk dapatkan pelbagai manfaat yang boleh dapatkan daripada pelaburan hartanah,
  • Kriteria-kriteria wajib sebelum beli hartanah jenis banglo atau teres pada tahun 2019,
  • Bajet 2019 buat pasaran hartanah bertambah teruk? Tak apa, kita akan kongsikan cara memanipulasikan hartanah anda supaya anda tak terkesan,
  • Bagaimana cara untuk membina portfolio aset bernilai RM3 juta yang betul dan efektif, tanpa kena scam.

Pengalaman peserta selepas menghadiri
ROAD TO 3 MILLION

Syed Zulkhieree Syed Hussien
Industri Oil dan Gas

  • Beli 5 hartanah bawah nilai pasaran (below market value) semasa bekerja dalam industri minyak dan gas

Khairul nawawi
Sektor Kerajaan 

Dapat beli 10 hartanah walaupun hanya bekerja dalam sektor kerajaan.

Apa orang kata tentang workshop kami

Success Story
Faizal Dan Nurhaini

Memang sangat disarankan
supaya kamu beli property bukan because of lucky,
You can actually you can predict the future

Days
Hours
Minutes
Seconds

Eksklusif!

EBOOK BERNILAI RM 47

Anda akan dapat ebook eksklusif ini apabila anda daftar untuk program ini.

“How I Made RM5,000 per Month Using Only Properties”

HARGA TIKET ROAD TO 3 MILLION

ROAD TO 3 MILLION

1 TIKET – RM97

2 TIKET – RM150

3 TIKET – RM195

BONUS PERCUMA:

KURSUS MEB ONLINE 

MEB NOTA SKETCH

( Hanya tinggal 50 tiket)

Lokasi Program:

Sime Darby Convention Centre, Bukit Kiara, Kuala Lumpur.

Bila anda dah datang ke workshop ni, tapi masih tak boleh nak nampak cara untuk anda bina portfolio bernilai RM 3 juta, kami akan pulangkan duit anda 100% (refund).

Daftar sekarang. Tempat duduk adalah sangat terhad.

Days
Hours
Minutes
Seconds

SOALAN YANG SERING DITANYA (FREQUENTLY ASKED QUESTIONS)

Kelas ini akan diadakan selama 6 jam. Anda boleh lihat masa untuk kelas ni apabila anda klik butang “KLIK SINI UNTUK DAFTAR SEKARANG”

Kaunter pendaftaran akan dibuka 30 minit sebelum program bermula.

Di Sime Darby Convention Centre, Bukit Kiara, Kuala Lumpur.

Boleh. Tetapi harga untuk orang yang daftar pada hari workshop diadakan, perlu membayar RM150.00/ tiket, dan bukan harga diskaun/ promosi.

Kami hanya membenarkan pertukaran hari jika anda maklumkan kepada pihak kami 7 hari sebelum workshop R3M berlangsung.

Selepas 7 hari, kami tak akan membenarkan anda tunda atau batalkan tiket anda. Pulangan duit (refund) untuk tiket hanya akan diberikan jika anda memberitahu kami 7 hari sebelum hari workshop berlangsung.



Ya, workshop pelaburan hartanah ini akan diajar oleh Faizul Ridzuan.

Kami akan hantar ebook (barang freebies) tersebut kepada anda melalui emel kepada alamat emel yang anda gunakan untuk mendaftar workshop tersebut, beserta invois pembelian R3M.

Ya, kami ada harga promosi hanya pada super early bird dan early bird promotion. Anda boleh klik butang “Klik Sini Untuk Daftar Sekarang” untuk semak jika promosi ini masih dibuka.

Kami terima pembayaran secara pemindahan bank secara atas talian (online bank transfer), Billplz, kad kredit, dan PayPal.



‘Refund’ hanya boleh diminta selepas hari workshop R3M berlangsung (mengikut terma dan syarat).

 

Kami hanya benarkan pertukaran/ tunda tiket jika anda telah memberitahu kami 7 hari sebelum workshop berlangsung. Selepas 7 hari, kami tak akan benarkan tunda/ cancel/ tukar tarikh tiket. ‘Refund’ hanya akan diberikan kepada orang yang telah memberitahu kami 7 hari sebelum workshop berlangsung.

Anda boleh hubungi Amalina di +6012 – 420 6090 (pada waktu pejabat: 10 AM – 6 PM, hari minggu) dan hari workshop tersebut.

PERLUKAN BANTUAN?

Hubungi kami melalui Talian / Whatsapp di :

+6012 420 6090 

(Amalina)

Risk Disclosure: Before deciding to invest in properties or real estate, you should be fully informed of the risks and costs associated with investing in property or real estate, carefully consider your investment objectives, level of experience, and risk appetite, and seek professional advice where needed.

FAR Capital & FAR Academy would like to remind you that the data contained in this website is not necessarily real-time nor accurate. The data and prices on the website are not necessarily provided by any market or exchange, but may be provided by market makers, and so prices may not be accurate and may differ from the actual price at any given market, meaning prices are indicative and not appropriate for investment purposes. FAR Capital and any provider of the data contained in this website will not accept liability for any loss or damage as a result of your investing, or your reliance on the information contained within this website.

It is prohibited to use, store, reproduce, display, modify, transmit or distribute the data contained in this website without the explicit prior written permission of FAR Capital and/or the data provider. All intellectual property rights are reserved by the providers and/or the exchange providing the data contained in this website.
FAR Capital may be compensated by the advertisers that appear on the website, based on your interaction with the advertisements or advertisers.

Scroll To Top