[Tawaran Tempoh Terhad]
Promo FLASH DEAL - Seminar Road to 3 Million bersama Faizul Ridzuan

TAWARAN FLASH DEAL HANYA AKAN DIBUKA PADA:

KHAMIS, 21 NOVEMBER 2019
8.00PM - 11.00PM

Hari
Jam
Minit
Saat
Sorry, but our tickets are all SOLD OUT at the moment.

EKSLUSIF UNTUK ANDA YANG TERAWAL

UNTUK 10 PEMBELIAN PERTAMA!

Rebut peluang untuk hadir ke program Value Investing for Properties (VIP) bernilai RM6,997!

JIKA ANDA TAKNAK TERLEPAS PROMO FLASH DEAL INI, ANDA WAJIB KLIK PADA SALAH SATU BUTANG DI BAWAH, DAN KAMI AKAN INGATKAN ANDA SEWAKTU PROMO DIBUKA, MELALUI TELEGRAM, ATAU DI FB, ATAU MELALUI SMS:

JANGAN LEPASKAN PELUANG!
Apa yang anda akan dapat dari pembelian ini?

BONUS #1: FAIZUL RIDZUAN PRIVATE GROUP [FRPG]
(BERNILAI RM 599)

1 – Tiada lagi soalan “Beli property projek X ni OK ke tak?”. 

Jawapannya ada dalam group FB ini!

 

2 – Group FRPG ini dah review lebih 300+ projek sekitar Lembah Klang. 

Anda boleh tahu projek yang mana satu OK atau tidak untuk dibeli

 

3 – Video baru setiap bulan – analisa kawasan sekitar KL, Selangor 

dan tempat-tempat lain untuk anda kenalpasti lubuk hartanah hotspot 

yang mampu menjana pulangan pelaburan yang lebih tinggi dari biasa!

BONUS #2: MILLIONAIRE BLUEPRINT EMPLOYEE [MEB]
(BERNILAI RM 299)

Ketahui rahsia shortcut dalam pelaburan hartanah.

Jika anda memang ‘newbie’ dalam hartanah, ini 6 video yang paling berbaloi untuk anda tonton

(Ramai otai pun kadang-kadang tak tahu kebanyakan topik yang dikongsi dalam siri video ini)

Module 1 – The Ultimate Reason Why You MUST Invest in Property

Module 2 – How to Analyze and Pick The Right Property Based on Your Net Worth

Module 3 – How to Find The Right Information to Help You with Your Property Investment Analysis

Module 4 – OPM: How to Leverage Your Property Investment with The Right Financing Strategy

Module 5 – The Legal Trap: What Do You Need to Know About Property Law in Malaysia to Avoid Costly Mistakes in the Future?

Module 6 – Renting Strategies: How to Find and Filter the Right Tenant(s) That Will Give You Positive Cashflow or Breakeven, Even If You Never Rent Out Your Unit Before

PERCUMA: 2 video BONUS (topik akan didedahkan dalam FB group)

BONUS #3: MEB SKETCHNOTE
(BERNILAI RM 47)

1 – Anda tak perlu lagi terkial-kial nak salin nota masa tonton siri video MEB tadi.

 

2 – Kami akan berikan sekali Sketchbook yang memudahkan anda untuk

 faham segala terma dan jargon yang anda lihat dalam video tersebut

 

3 – Anda boleh print dan bawa ke mana-mana. Senang nak discuss dengan ejen, 

pegawai bank dan peguam hartanah bila ada Sketchbook ni.

RM 120.00 / 2 TIKET
RM 90.00 / 1 TIKET

KINI DIBONGKARKAN: KETAHUI RAHSIA UNTUK BERJAYA DALAM PELABURAN HARTANAH, DAN HASILKAN KEUNTUNGAN 7-ANGKA! (WALAUPUN SEWAKTU EKONOMI TIDAK SIHAT)

Rahsia, teknik dan strategi berkesan yang pernah digunakan oleh pelabur – pelabur hartanah Malaysia, akan dikongsikan oleh Faizul Ridzuan dalam workshop eksklusif “Road to 3 Million”!

HANYA TINGGAL 300 50 TIKET SAHAJA!

 

Anda berimpian untuk mencipta aliran tunai positif dan jana pendapatan secara automatik setiap bulan, tanpa perlu bekerja?

PERHATIAN: Kepada para pelabur hartanah dan pekerja yang gigih,    

Kalau jawapan anda ‘YA,’ ini program yang anda patut hadir.  

Ini sebabnya..

Program ini, tak sama seperti program lain. Tak ada sembang kosong dan isi yang tak bermanfaat. Kami hanya sajikan fakta, data, dan strategi bagaimana untuk mengembangkan pendapatan melalui pelaburan hartanah.  

Saya sendiri gunakan teknik dan strategi ini pada 60 hartanah pelaburan saya.  

Dari hanya ada modal RM2,000 sahaja, sekarang saya berjaya memiliki 60 buah hartanah, dan semua hartanah ini menjana aliran tunai positif / pendapatan pasif untuk saya.  

Saya dah kongsikan strategi dan ilmu ini kepada beribu orang dan beratus klien kami, untuk menjana aliran tunai positif dan keuntungan dari segi kenaikan nilai hartanah mereka.  

SHAHIR BAKAR
Oil And Gas

Progam ini sangat mudah difahami dan sesuai untuk mereka yang baru dalam hartanah.

ANNA
Oil And Gas

Anda akan dapat pelajari method,taktik serta strategi yang boleh terus digunakan apabila ingin melabur hartanah

Hilmi
Oil And Gas

Apabila anda telah pelajari dari program ini, anda mungkin akan lepaskan beberapa hartanah yang anda ada tetapi tidak memberi manfaat dari segi kewangan

Anda Rasa Mustahil Untuk Berjaya Dalam Pelaburan Hartanah Kerana 9 Masalah Ini?

  • Tak tahu hartanah mana yang bagus untuk dibeli, atau untuk dibuat sebagai pelaburan,
  • Takut nak beli hartanah sebab takut rugi,
  • Dah jumpa hartanah yang terbaik. Tapi bila dah hantar permohonan untuk pinjaman rumah dengan bank, kena reject pula,
  • Dah beli hartanah cantik tapi, tak boleh cari penyewa pula.
  • Takut kena scam bila beli rumah.
  • Tak mampu nak beli lagi. Hartanah sekarang, mahal sangat. Jadi anda masih tinggal kat rumah ibu bapa, walaupun sepatutnya anda dah beli rumah sendiri.
  • Takut nak pinjam dengan bank dan terikat seumur hidup. Banyak sangat la nak kena bayar dekat bank tiap bulan. Kalau anda tiba-tiba kena berhenti kerja, nak bayar macam mana? Kuota pinjaman (loan-to-value) 90% anda dah habis. Patut ke anda beli rumah lagi satu guna kuota 70% tu?
  • Ekonomi sangat teruk sekarang. Pasaran hartanah tak payah cerita la, lagi teruk ada. Lagi-lagi dengan kerajaan baru keluarkan Bajet 2019 hari tu.
  • Asyik hilang beribu Ringgit setiap bulan, sebab nak bayar satu rumah anda beli 3 tahun lepas, yang ada aliran tunai negatif (negative cash flow) tu.

Kalau salah satu ayat dekat atas tadi adalah cabaran dan masalah anda, jangan risau.

Saya ada berita baik untuk anda!

Saya akan bantu anda atasi semua cabaran tadi.

Tidak perlu risau lagi

Biar saya bantu anda untuk selesaikan masalah ini..

KENAPA PROGRAM INI TIDAK SAMA SEPERTI PROGRAM LAIN, DAN BAGAIMANA PROGRAM INI AKAN MENGUBAH KEUPAYAAN ANDA MENJANA KEUNTUNGAN DENGAN PELABURAN HARTANAH DAN KEHIDUPAN ANDA?

13 tahun yang lepas, saya mulakan langkah pertama saya untuk melabur dalam hartanah dengan hanya bermodalkan simpanan RM2,000 sahaja.  

Saya pernah gagal dan juga berjaya mengaut keuntungan yang besar dalam pelaburan hartanah. Sejak itu, saya telah memiliki lebih daripada 60 buah hartanah pada hari ini.  

Saya ada ceritakan kisah saya dalam buku ‘WTF? 23 hartanah sebelum 30.’ 

Hari ini, saya telah berkongsi ilmu kepada lebih 2,000 pelajar dalam program seperti Sarjana Hartanah, Millionaire Employee Blueprint, Faizul Ridzuan Private Group, Value Investing in Properties, dan yang terbaru, Road To 3 Million.   

Dan semuanya sebab ‘taktik pelaburan hartanah’ yang saya gunakan. 

The 100 Most Influential Young Entrepreneurs Award in 2017.

Sejak itu, saya telah berkongsi ilmu dalam pelbagai kelas hartanah yang dianjurkan bersama pemaju terkemuka, seperti Sunway, UEM, Mah Sing, Eco World, SP Setia, dan IJM Land.  Saya juga dijemput untuk kongsikan pengalaman dan tip pelaburan hartanah seperti TV3, TV1, Astro Awani, New Straits Times, The Star, The Edge, Nanyang Siang Pau, Focus Malaysia, Berita Harian, Property Insights, dan radio BFM.

AS SEEN ON..

Banyak sangat strategi dan rahsia pelaburan hartanah berjaya anda akan belajar dalam program ini..

  • Bagaimana mengira Nilai Bersih Tahunan (​Annual Net Worth ​ ) anda untuk :menentukan sama ada anda banyak berhutang atau banyak aset. Adakah anda boleh mendapatkan pinjaman perumahan hari ni?
  • Pecahkan 4 jurang yang menghalang anda​ dalam membuat keputusan kewangan yang baik dan memusnahkan peluang untuk mencapai kejayaan dalam pelaburan hartanah.
  • Bagaimana nak dapatkan kereta idaman secara PERCUMA, dan buatkan orang lain bayarkan ansuran bulanan untuk anda.: Siapa yang tak nak, kan?
  • Belajar strategi pelaburan hartanah yang betul​ supaya anda boleh hantar anak-anak ke universiti di luar negara dan mempunyai duit belanja untuk tampung kehidupan di sana. Tak perlu lagi bergantung kepada pinjaman atau biasiswa

Rahsia menjamin kejayaan pelaburan hartanah anda, walaupun dalam keadaan ekonomi yang teruk (dan masih menjana pendapatan 7-angka)

Tak cukup dengan itu, saya juga akan bongkarkan… 

  • Bagaimana anda boleh melabur dalam hartanah (tanpa pengalaman melabur) walaupun masih bekerja sepenuh-masa​ dengan modal yang terhad secara selamat dan keuntungan yang boleh dijangka
  • Bagaimana jana pendapatan 5-angka secara konsisten tanpa perlu bekerja​:dan hidup tanpa perlu tunggu gaji bulanan.
  • Belajar teknik kuadran ’I: Bagaimana untuk beralih daripada pekerja sepenuh-masa menjadi pelabur sepenuh-masa, dengan risiko yang minimum
  • 5 sebab (yang jarang kita dengar) kenapa ramai ORANG KAYA melabur dalam hartanah.​Anda bakal terkejut dengan kelebihan yang ada pada pelaburan hartanah, yang tiada pada instrumen pelaburan yang lain

Anda boleh menjangkakan ‘property bubble ’ yang seterusnya

Cara tepat untuk tentukan bila anda patut beli atau jual hartanah anda.

Teknik ini akan membantu anda untuk meramal ‘property bubble ’ yang seterusnya, dan bila masa yang tepat anda perlu jual hartanah anda untuk elakkan kerugian.  

Ini baru permulaan.
Ada lagi ilmu power yang akan saya kongsikan kepada anda seperti…

  • Bajet 2019 - Kelebihan dan kekurangan kepada pelabur hartanah. Bagaimana anda boleh memanfaatkan pengurangan cukai, dan kelebihan yang Kerajaan berikan bagi mengembangkan portfolio pelaburan hartanah anda?
  • Bajet 2019 -Sebab anda perlu elak beli hartanah ​low-cost ​ .
  • Apa perkara WAJIB anda perlu pertimbangkan sebelum beli hartanah ​landed ​ atau high-rise ​ Elakkan beli hartanah tanpa ’16 tapisan’ ini, atau pelaburan hartanah berpontensi rugi.
  • Belajar kebaikan dan keburukan membeli hartanah dengan cashback atau kami gelarkan sebagai ‘Perangkap Cashback.’ Perlu ke anda beli hartanah ini lebih daripada 1 unit?

Rahsia terbesar pastikan anda sentiasa beli hartanah gred A

Bagaimana anda nak tahu hartanah mana yang akan berikan aliran tunai positif dan kenaikan nilai yang baik? Perkenalkan, penggredan hartanah FAR Capital, ‘Property Grading.’   

Wow! Semua ini adalah strategi, taktik, dan teknik yang terbukti berkesan digunakan sekarang, dan boleh bantu orang mulakan pelaburan hartanah.   

Dan ini adalah ilmu yang sifu lain tak boleh ajar, sebab mereka tak praktikkan apa yang saya akan kongsikan kepada anda.  

 Saya akan jelaskan kenapa saya berani kongsikan ilmu ini selepas ini. Tapi sekarang, fahamkan ini dahulu…

BONUS!

  • Sistem perumahan kos rendah. RUMAWIP, PR1MA, PPA1M - Patut ke anda beli hartanah ini untuk tujuan pelaburan?

Bagaimana Dapatkan ROI (Return of Investment ) sehingga 30% Setahun

Anda boleh capai matlamat ini dengan strategi yang saya gelarkan, ‘The Rapid Capital Growth Formula.’  

Saya telah dijemput untuk berikan pendapat berkaitan industri dan pelaburan hartanah di kaca TV, surat khabar dan radio, seperti TV3, TV1, Astro Awani BFM dan Sinar FM, News Straits Times, The Star, The Edge, Nanyang Siang Pau, Focus Malaysia, Berita Harian, dan Property Insight.  

Cuba teka, apa satu perkara yang mereka nak saya kongsikan?  

Ya, mereka mohon saya kongsikan pengalaman dan ilmu pelaburan hartanah. Mereka nak tahu macam mana saya uruskan pelaburan saya. Daripada hartanah yang tak buat duit, sehingga saya berjaya buat untung tanpa mengira keadaan ekonomi semasa.  

Saya tak salahkan mereka yang benar-benar nak belajar. Sekarang, anda berpeluang untuk belajar ilmu ini!  

Saya jemput anda datang ke program saya, Road To 3 Million.  

Segala ilmu dalam program ini mudah untuk dihadam, difahami, dan dipraktikkan. Pada akhir porgram ini, anda akan belajar teknik dan strategi lengkap membeli hartanah untuk tujuan pelaburan – dan ilmu ini belum lagi dikongsikan oleh sifu hartanah lain.  

Anda akan tahu macam mana cara paling selamat, dan boleh dijangka untuk mencipta aliran tunai positif dan pendapatan pasif melalui pelaburan hartanah. 

 Tak cukup dengan itu, anda juga akan belajar menjangka ‘property bubble, ’ dan macam mana nak elakkan kerugian besar.  

Apa yang anda akan belajar dalam program ini, tidak diajar di tempat lain, dan 100% berdasarkan pengalaman saya melabur dalam hartanah.  

 

Anda juga akan belajar rahsia ini…

Anda boleh gunakan semua taktik dan strategi yang dikongsikan dalam program ini untuk membeli hartanah pelaburan, dan elakkan diri dipengaruhi ejen hartanah yang hanya menjual rumah untuk dapatkan komisyen.  

Sebaliknya, anda pula yang akan mengajar mereka cara memilih hartanah pelaburan yang betul dan buat untung.  

Semua ini tak mustahil untuk dicapai sebab sistem yang saya gunakan, terbukti berkesan. Strategi saya adalah kalis-ekonomi, boleh diramal, dan selamat digunakan.  Apa yang saya kongsikan, adalah berdasarkan pengalaman selama 13 tahun melabur dalam hartanah dan sistem grading hartanah, yang akan membantu dalam menentukan jumlah keuntungan yang boleh dijana dengan hartanah anda.  

KENAPA SAYA BERANI KONGSIKAN TEKNIK RAHSIA INI?

Ada 3 sebab utama

  • Saya tak nak orang lain kena tipu dengan ejen hartanah dalam hal membeli hartanah. Banyak kali dah saya dengar rungutan ini - “Hartanah saya susah nak dapatkan aliran tunai positif dan tak buat untung lansung. ”
  • Untuk bantu ramai orang mencapai kebebasan kewangan. Dapat capai ini, anda tak perlu pening kepada tentang duit lagi.
  • Saya dah bosan dengan orang merungut, tak dapat jana keuntungan dengan pelaburan hartanah dan terpaksa berdepan dengan masalah kewangan. Enough already!

Saya harap anda dapat belajar banyak ilmu baru dalam program Road To 3 Million ini, dan menjadi batu loncatan untuk menjana aliran tunai positif dengan hartanah anda.

JANGAN PERCAYA CAKAP KAMI.. TAPI LIHAT SENDIRI APA KATA PESERTA SEBELUM INI..

AZMIR SUBRI

FAR Capital shows me the steps to get that 3 Million before i reach 50 years old

FAKHRUL

Ada 4 hartanah selepas 

ROAD TO 3 MILLION

SHAHIR BAKAR

Ada 14 hartanah selepas ROAD TO 3 MILLION

CEPAT BERTINDAK! TAWARAN INI HANYA SAH UNTUK MASA TERHAD SAHAJA!

[Tawaran Tempoh Terhad] Promo CRAZY DEAL - Seminar Road to 3 Million bersama Faizul Ridzuan

KHAMIS, 7 NOVEMBER 2019
8.00PM - 11.00PM

TAWARAN CRAZY DEAL AKAN TAMAT DALAM TEMPOH:

Hari
Jam
Minit
Saat
Sorry, but our tickets are all SOLD OUT at the moment.

EKSLUSIF UNTUK ANDA YANG TERAWAL

UNTUK 10 PEMBELIAN PERTAMA!

Nikmati peluang membeli rumah 20% bawah harga pasaran bersama kami!

JANGAN LEPASKAN PELUANG!
Apa yang anda akan dapat dari pembelian ini?

RM 179.00 / 2 TIKET
RM 90.00 / 1 TIKET

BONUS #1: FAIZUL RIDZUAN PRIVATE GROUP [FRPG]
(BERNILAI RM 599)

1 – Tiada lagi soalan “Beli property projek X ni OK ke tak?”. 

Jawapannya ada dalam group FB ini!

 

2 – Group FRPG ini dah review lebih 300+ projek sekitar Lembah Klang. 

Anda boleh tahu projek yang mana satu OK atau tidak untuk dibeli

 

3 – Video baru setiap bulan – analisa kawasan sekitar KL, Selangor 

dan tempat-tempat lain untuk anda kenalpasti lubuk hartanah hotspot 

yang mampu menjana pulangan pelaburan yang lebih tinggi dari biasa!

BONUS #2: MILLIONAIRE BLUEPRINT EMPLOYEE [MEB]
(BERNILAI RM 299)

Ketahui rahsia shortcut dalam pelaburan hartanah.

Jika anda memang ‘newbie’ dalam hartanah, ini 6 video yang paling berbaloi untuk anda tonton

(Ramai otai pun kadang-kadang tak tahu kebanyakan topik yang dikongsi dalam siri video ini)

Module 1 – The Ultimate Reason Why You MUST Invest in Property

Module 2 – How to Analyze and Pick The Right Property Based on Your Net Worth

Module 3 – How to Find The Right Information to Help You with Your Property Investment Analysis

Module 4 – OPM: How to Leverage Your Property Investment with The Right Financing Strategy

Module 5 – The Legal Trap: What Do You Need to Know About Property Law in Malaysia to Avoid Costly Mistakes in the Future?

Module 6 – Renting Strategies: How to Find and Filter the Right Tenant(s) That Will Give You Positive Cashflow or Breakeven, Even If You Never Rent Out Your Unit Before

PERCUMA: 2 video BONUS (topik akan didedahkan dalam FB group)

BONUS #3: MEB SKETCHNOTE
(BERNILAI RM 47)

1 – Anda tak perlu lagi terkial-kial nak salin nota masa tonton siri video MEB tadi.

 

2 – Kami akan berikan sekali Sketchbook yang memudahkan anda untuk

 faham segala terma dan jargon yang anda lihat dalam video tersebut

 

3 – Anda boleh print dan bawa ke mana-mana. Senang nak discuss dengan ejen, 

pegawai bank dan peguam hartanah bila ada Sketchbook ni.

Hari
Jam
Minit
Saat
Sorry, but our tickets are all SOLD OUT at the moment.

TAWARAN TEMPOH TERHAD HARGA PROMO EXTRAVAGANZA

HARGA NORMAL  : RM297 / TIKET

2 TIKET

PROMO EXTRAVAGANZA
RM 97 /2 Tiket
  • 2 TIKET
  • MEB ONLINE COURSE
  • MEB SKETCHNOTE

1 TIKET

PROMO EXTRAVAGANZA
RM 77 /Tiket
  • 1 TIKET
  • MEB ONLINE COURSE
  • MEB SKETCHNOTE

TERHAD UNTUK 300 20 TIKET SAHAJA!

TAWARAN INI AKAN TAMAT PADA HARI AHAD, 10 NOVEMBER 2019, JAM 11.59 MALAM.

Hari
Jam
Minit
Saat
Maaf, semua tiket EARLY BIRD telah habis dijual.

BONUS #1: PANDUAN VIDEO "MILLIONAIRE EMPLOYEE BLUEPRINT" BERNILAI RM599

MEB Sketch Note
MEB Online Course

BONUS #2: EBOOK "HOW I MAKE RM5,000 PER MONTH USING ONLY PROPERTIES" BERNILAI RM47

ebook-01

LOKASI PROGRAM:
SIME DARBY CONVENTION CENTRE
BUKIT KIARA, KUALA LUMPUR

Bila anda dah datang ke program ni, tapi masih tak boleh nak nampak cara untuk anda bina portfolio bernilai RM 3 juta, kami akan pulangkan duit anda 100% (refund). Daftar sekarang. Tempat duduk adalah sangat terhad.

(HANYA TINGGAL 300 20 TIKET SAHAJA!)

SOALAN LAZIM

Kelas ini akan diadakan selama 6 jam. Anda boleh lihat masa untuk kelas ni apabila anda klik butang “KLIK SINI UNTUK DAFTAR SEKARANG”

Kaunter pendaftaran akan dibuka 30 minit sebelum program bermula.

Di Sime Darby Convention Centre, Bukit Kiara, Kuala Lumpur.

Boleh. Tetapi harga untuk orang yang daftar pada hari workshop diadakan, perlu membayar RM150.00/ tiket, dan bukan harga diskaun/ promosi.

Kami hanya membenarkan pertukaran hari jika anda maklumkan kepada pihak kami 7 hari sebelum workshop R3M berlangsung.

Ya, workshop pelaburan hartanah ini akan diajar oleh Faizul Ridzuan.

Kami akan hantar ebook (barang freebies) tersebut kepada anda melalui emel kepada alamat emel yang anda gunakan untuk mendaftar workshop tersebut, beserta invois pembelian R3M.

Ya, kami ada harga promosi hanya pada super early bird dan early bird promotion. Anda boleh klik butang “Klik Sini Untuk Daftar Sekarang” untuk semak jika promosi ini masih dibuka.

Kami terima pembayaran secara pemindahan bank secara atas talian (online bank transfer), Billplz, kad kredit, dan PayPal.

‘Refund’ hanya boleh diminta selepas hari workshop R3M berlangsung (mengikut terma dan syarat).

Anda boleh hubungi Amalina di +6012 – 420 6090 (pada waktu pejabat: 10 AM – 6 PM, hari minggu) dan hari workshop tersebut.

Risk Disclosure: Before deciding to invest in properties or real estate, you should be fully informed of the risks and costs associated with investing in property or real estate, carefully consider your investment objectives, level of experience, and risk appetite, and seek professional advice where needed.

FAR Capital & FAR Academy would like to remind you that the data contained in this website is not necessarily real-time nor accurate. The data and prices on the website are not necessarily provided by any market or exchange, but may be provided by market makers, and so prices may not be accurate and may differ from the actual price at any given market, meaning prices are indicative and not appropriate for investment purposes. FAR Capital and any provider of the data contained in this website will not accept liability for any loss or damage as a result of your investing, or your reliance on the information contained within this website.

It is prohibited to use, store, reproduce, display, modify, transmit or distribute the data contained in this website without the explicit prior written permission of FAR Capital and/or the data provider. All intellectual property rights are reserved by the providers and/or the exchange providing the data contained in this website.
FAR Capital may be compensated by the advertisers that appear on the website, based on your interaction with the advertisements or advertisers.

Scroll To Top