AMARAN !

BUKU INI MUNGKIN MEMBUATKAN PELABURAN HARTANAH NAMPAK TERLALU MUDAH!

Faizul Ridzuan mahir dalam pelaburan hartanah.
Dan cara beliau membuatkan pelaburan hartanah nampak terlalu mudah.
Dengan hanya bermodalkan RM2,000, pekerja “makan gaji” biasa ini mampu membina portfolio hartanah bernilai jutaan ringgit hanya dalam tempoh 5 tahun, dan memiliki lebih daripada 23 buah rumah sehingga sekarang.
Di dalam buku terlaris di pasaran ini, beliau menceritakan dengan terperinci bagaimana beliau melakukannya, jelas dengan pengalamannya sendiri dan berkongi kisah bagaimana beliau berjaya:

Faizul telah mencadangkan saya untuk melihat kepada Casa Mutiara dan Axis Ampang, dan pelaburan saya di 5 unit hartanah disini telah memberikan pulangan lebih 600%!

Ryan Khoo

Pelabur hartanah yang memiliki 15 buah rumah

Faizul mampu mengenalpasti hartanah yang mampu memberikan pulangan yang tinggi. Dia mengesyorkan Titiwangsa Sentral kepada saya pada 2009 dan saya telah berjaya mendapatkan keuntungan RM230,000 dalam masa 2 tahun. Buku ini wajib dibaca untuk belajar rahsia beliau.

Dr. Isa Naina

Pensyarah dan doktor perubatan, Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM)

Jelas, tepat, jujur dengan dos humor yang mencukupi. Sangat disyorkan kepada pelabur baru mahupun pelabur berpengalaman.

Majalah Personal Money, July 2012

TAWARAN ISTIMEWA UNTUK PEMBELIAN ONLINE !

Eksklusif untuk pembelian online sahaja: Anda akan dapat buku “Wa Tak Faham: 23 Hartanah Sebelum Berumur 30 Tahun” yang ditandatangani secara peribadi oleh Faizul Ridzuan sendiri, pada harga RM28* sahaja.

*Harga tidak termasuk caj penghantaran ke seluruh Malaysia (RM 12)

Dapatkan segera buku terhangat di pasaran ini sementara stok masih ada!

Klik butang di bawah untuk membuat pembelian sekarang.