Financial Freedom, Motivational

Kerja Makan Gaji Tapi Boleh Beli Banyak Rumah | Pelaburan Hartanah

RUMAH DIA LAGI BANYAK DARI BOSS DIA!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ini Ikhwan, dia jadi FAR Capital klien beberapa tahun lepas.

Dia kerja di TNB, sambil buat part time gig dalam bidang entertainment (bukan sebagai gigolo).

Waktu mula-mula jadi klien, beliau bawak Myvi je, dan datang jadi klien lepas dah beli 3 rumah.

Hari ni :

1. Rumah dia dari 3 bijik dah jadi berbelas bijik.

2. Kereta Myvi dah jadi Mercedes.

3. Masih kerja TNB lagi tapi dah ada property side income 5-angka hingga 6-angka setahun.

4. Sekarang macam dah lagi handsome.

Tak tau la dia lebih handsome mungkin sebab dah tukar kereta dan dah ada rumah berbelas bijik.

makan gaji beli banyak rumah
Bos dia pun naik hairan.

Ramai boss dia yang pangkat besar semua pelik kenapa staff dia si Ikhwan ni yang gaji jauh lebih rendah boleh beli rumah berbelas bijik dan pakai kereta Mercedes umur tak sampai lagi 35 tahun.

Kalau sesiapa yang kerja makan gaji dan rasa gaji mereka tak cukup, mohon belajar dan minta nasihat terus dari Ikhwan Sulaiman ni.

Semua benda bila ada ilmu, InsyaAllah boleh buat.

BOLEH LAH CAKAP..GAJI DIA BESAR

Gaji besar bukan penentu kejayaan.

Gaji permulaan saya baru RM600.

Gaji Ikhwan waktu jumpa saya normal sahaja dan bawah median purata gaji di lembah Klang.

Gaji kita mungkin kecil hari ni, tapi orang yang berusaha dan ikhtiar lebih, gaji dan harta mereka tak akan kecil selamanya. InsyaAllah.

Btw, saya nak cari 5 orang untuk jadi macam Ikhwan lagi 4-5 tahun.

Ada ke yang nak?

Comments

comments

Related Posts