General

Apa Persediaan Kita Untuk Menghadapi Krisis Ekonomi Yang Bakal Berlaku?

persediaan mengahadapi krisis ekonomi

TINGGIKAN SIMPANAN KITA, SEKARANG!

6 bulan lepas, bila kita mulakan FRPG (Free), saya buat group ini sebab nak preparekan kita siap-siap untuk recession yang bakal melanda Malaysia.

Alhamdulillah, hari ini 57,000 orang yang dah join group free ini untuk belajar. Bukan niat saya nak takutkan sesiapa tapi niat saya nak semua orang buat persediaan yang mencukupi.

Recession pertama saya adalah tahun 2008-2009, tapi recession yang kita lalui hari ini berbeza dengan tahun 2008.

Tapi benda yang kita kena buat hari Ini adalah sama. Benda pertama yang kita wajib kena buat adalah naikkan savings/cash ke semaksima yang boleh.

Jadi dalam webinar yang lepas, saya ada kongsikan 7 cara untuk bersedia naikkan cash/simpanan sebelum kena potong gaji, atau lebih malang bila kena buang kerja. Sebab bila dah kena potong gaji atau buang kerja, dah terlambat.

Alhamdulillah, ramai yang dah ada kesedaran dan buat apa yang saya ajar di webinar yang lepas.

Moratorium pun sudah tamat dan dah ada 2 bank beritahu yang akan jadi jauh lebih berhati-hati sebelum berikan apa-apa pinjaman kepada mereka yang kerja dalam bidang OIL & GAS, AIRLINES dan TOURISM.

Antara benda yang sedang kami (klien baru FAR Capital) buat sekarang, adalah menaikkan simpanan dari RM5,000 sahaja hari ini ke RM420,000 dalam masa 3-4 bulan dari sekarang.

Saya sendiri sedang naikkan simpanan saya ke 7-angka (hopefully) dan saya dah cerita macam mana nak buat benda ni dalam webinar tempoh hari.

So tolonglah tengok laju-laju sebelum anda tak sempat gunakan apa yang saya ajar dalam content yang sangat-sangat bernilai ini. (Maaf video tersebut sudah di remove)

Btw, ada tak yang nak kami upload semula video 7 cara naikkan simpanan sebelum kena potong gaji?

#RecessionIsHere
#ItDoesntWaitForYou
#BertindakSebelumTerlambat
#KitaJagaKIta

Comments

comments

Related Posts