Financial Freedom, Motivational

2 Cara Untuk Dapatkan Kereta BMW Secara PERCUMA

MULAKAN DENGAN NIAT DAN GOAL DULU

Salam semua, baru-baru ni kami dapat beberapa klien yang tanya soalan begini :

FR, i nak pakai BMW 3-Series baru lagi 3-5 tahun. Berapa property saya nak kena beli sebelum dapat pakai kereta BMW free?

So soalan ni sebenarnya tak susah pun sebab klien macam ni dah faham apa goal dan niat mereka melabur. Kalau nak beli BMW 3-Series macam ni hari ni, ini harganya :

a. Bayaran bulanan – RM2500-2800 sebulan
b. Beli cash – RM250,000

Jadi hari ni saya boleh kongsikan 2 cara mereka nak dapatkan BMW baru ni dalam masa 3-5 tahun gunakan property.

CARA PERTAMA – BELI 2 RUMAH DENGAN CASHFLOW RM1,500 SEBULAN.

Ada klien FAR Capital hari ni yang bakal dapat cashflow RM1,500 untuk setiap unit mereka. Jadi kalau mereka beli 2 unit begini, mereka bakal dapat RM3,000 sebulan, 3 tahun dari sekarang. BMW jadi percuma 🔥💪

CARA KEDUA – BELI 5 RUMAH DENGAN CASHFLOW RM600 SEBULAN.

Ada klien FAR Capital hari ni yang bakal dapat cashflow RM600 untuk setiap property mereka. Jadi kalau mereka ada 5 unit property yang begini, mereka akan dapat RM3,000 cashflow sebulan. BMW jadi percuma 🔥💪

Kalau power cashflow property kita, lagi kurang property yang perlu dibeli. So kalau niat dah betul, goal dah ada, sebenarnya tak susah pun gunakan property untuk dapatkan kereta percuma.

Btw, itu gambar ex-gf saya dengan kereta baru beliau tahun ini. Kami gunakan cashflow dari 3 property supaya ex-gf saya ni tak perlu bayar langsung tambahan kepada bank supaya kereta dia percuma je. Bak kata pepatah, happy ex-GF, happy life 🤣

Selamat mencuba guys. Btw saya ada cara ketiga yang saya sedang experiment dengan klien yang nak dapat kereta ni terus dalam masa 12 bulan. Ada ke yang belajar cara ketiga ni? Kalau ramai yang nak tau saya share nanti ❤️

Selamat mencuba guys ❤️🔥🙏

#KeretaYangPalingBestAdalahKeretaYangFree
#BMW
#KeretaBossku

Comments

comments

Related Posts